Stulen röd tråd.

Idag har jag återigen stulit den röda tråden från izac. Han talar om Sator och var de har hamnat.

Har stagedive:at på Sators konsert på Kårhuset i Luleå för ca 10 år sedan. 2 meter mellan kravallstaket och scen. 2 meter hög scen. Vakter i “diket” som bl a hade till uppgift att förhindra “scenintrång”. Men jag var nykter och hade fått det där på hjärnan, så jag hade inte bråttom, utan stod och väntade många låtar på rätt tillfälle då gorillorna tog sig en lite längre tur bort från stället jag hade utsett för klättring.

Efter hoppet (jo folk var packade som sillar framför scen, så dom hade inget annat val än att ta emot mig) och låten, utdelade en lika delar förvånad som imponerad Chip ut 10 p. för hoppet…

Ja-a och i och med det kan jag kryssa för rutan stagedive på listan över saker som jag bara måste göra innan jag dör.

En annan sak på min lista var att gifta mig med en afrikansk skönhet och skaffa mig barn med lite mer pigment än mig själv. Den rutan kommer nog dock att förbli okryssad. Fantasmer, fantasmer, men många vackra mörka kvinnor finns det, och ljusa och …

Fransmän (med betoning på män) är förresten helt sålda på “våra” blonda nordiska skönheter. Obsédés. Besatta. Men det gör dom ju iofs inte fel i. Kvoten vackra damer i Fennoskandia är helt klart högre än på många andra stället, iaf bätter än i Frankrike, Storbrittanien, Irland, där jag har gjort stickprov på utbudet. Nä haha, alltså inte stickprov utan som besökare/iaktagare har jag gjort denna kvasivetenskapliga sondering. Äh, nu är Freud här igen och märker mina ord. Det är ingen idé att jag försöker rätta till det där.

Fick igång kablog förresten och kan nu typ posta bilder från mobilen också, eller tror jag. Det var lite bökigt, det måste jag erkänna, den där appen var inte riktigt frisk alla gånger, men som test råkade det bli en hushållspappersrulle på köksbordet. Kanske kan man hålla samma höga nivå på inläggen i framtiden. Vi ser ju.