Tredagarsresa med buss till New York.

Det går bra att åka på klassresa till New York med buss. Det ligger nånstans kring Umeå, eller kanske Lycksele. Det gjorde jag i natt. Ni var många som var med också. Det var väldigt rörigt. Anton åkte skridskor i nån skridsko-lekhall i nån björndräkt med sin amerikanske vän. Själv hade jag rullskridskor och kunde inte åka på isen. Vi hade med oss våra privata bilar också och takboxar tror jag. Fast jag har ju egentligen ingen bil ens. Och det var inte jag som körde. Satt i bussen. Jag hade tagit med mig en skinka som smälte och förblev ouppäten.
Jag drog av plasten och den limmade skinkan spred ut sig, i takboxen. Full vart man också andra natten på tredagarsresan till New York, dan innan hemresa. Just det, Jonas var också där, men då var det mer som Umeå helt plötsligt. Han hade liksom ordnat skiten lite grann. Höll på o rådda PA eller vad det var. Ja för bandet var där. Sami tyckte att vi skulle köpa en bas som han hittade i natten, som var nedsatt till 4 200 kr. Det var liv eller död. Vi gick ut också där i New York, men jag vart ensam kvar i storstadsnatten och inte så stursk. Rädd för att bli rånad eller stucken med kniv. Ja det kanske var det i ett nötskal.